Partia Demokratike vazhdon turin në Pogradec

66

berisha-perparaaaaPartia Demokratike ka vazhduar rrugëtimin e saj elektoral në qytetin e Pogradecit, ku prezantoi edhe kandidatët e saj për deputetë.

Shefi i qeverisë, njëkohësisht dhe kryetar i Partisë Demokratike, ka zhvilluar disa aktivitete ditën e sotme në qytetin e Pogradecit.  Ai ka marrë pjesë në inagurimin e rikonstruksionit të korpusit të spitalit të qytetit, ka zhvilluar një toënhall dhe ka përuruar një fabrikë të përpunimit të peshkut në Hudënisht. Dhe në fund të ditës Berisha ka marrë pjesë në takimin elektoral ku ka prezantuar dhe kandidatët për deputetë.