Published On: Mër, Maj 29th, 2019

OSBE: Turbulencat politike zgjidhen me dialog

Share This
Tags

OSBE bën thirrje për dialog mes palëve politike për zgjidhjen e krizës.

Gjatë një takimi me kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruçi, përfaqësuesi special i OSBE-së, Andreas Nothelle, u shpreh se “turbulencat politike zgjidhen me dialog dhe pa dhunë”.

Ruçi u shpreh se Kuvendi do të jetë një mbështetje e fuqishme për Presidencën e OSBE.

Nga ana e tij, Nothelle u shpreh se Shqipëria është një vend i vogël, por një lidership i madh në OSBE.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>