Nard Ndoka takohet me Ministrin e Brendshëm të Italisë, Matteo Salvini

82

Kryetari i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka është takuar në Itali me Zv/Kryeministrin dhe Ministrin e Brendshëm të Italisë, Matteo Salvini.

Ndoka ka publikuar një foto në Facebook, ku shkruan se takimi ishte shumë miqësor, madje Salvini i ka dhuruar edhe librin e tij. Ndërsa thotë se tema e takimit ishte edhe situata politike në Shqipëri.

Postimi i Nard Ndokës

Romë, takim me Matteo Salvini, Zv/Kryeminister dhe Minister i Brendshëm i Italisë. Takim shumë miqësor dhe i përzemert; situata politike në Shqipëri temë e takimit. 

Z.Salvini me dhuroi librin e tij; “Follia e coraggio per cambiare il paese.