Published On: Enj, Qer 13th, 2019

Meta: “Shqipëria ka nevojë për përgjegjësi maksimale nga të gjithë aktorët politikë”

Share This
Tags

Presidenti Ilir Meta përcjell një mesazh per pergjegjesi maksimale nga te gjithe aktoret politike

“Shqipëria ka nevojë për reflektim dhe përgjegjësi maksimale nga të gjithë aktorët politikë! Të mos humbasim këtë moment historik për të hedhur një hap përpara drejt Europës. Të bëjmë çdo përpjekje për mos-shkëputjen nga përparimi i fqinjit tonë Maqedonisë së Veriut.

Çelja sa më parë e negociatave të anëtarësimit detyrim historik për të gjithë ata që duan Shqipërinë si Europa!” shkruan Meta ne facebook.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>