Mblidhet Komisioni Hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta

42

Është mbledhur seanca e radhës e Komisionit Hetimor për shkakrimin e presidentit Ilir Meta. Në mbledhje është miratuar plani i hetimit për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Kryetari i Komisionit, Alket Hyseni teksa tha se kanë ardhur shkresa nga SPAK nga AMA, nga policia dhe nga Bashkia e Tiranës në lidhje me procesin e hetimit për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

*Xhevair Shpataraku