Lënë mandatin 5 ministra të tjerë të Kabinetit Rama

53

qeveria-rama4Pas lënies së mandatit të deputetëve nga shtatë ministrat e parë, sot kanë lënë mandatin e deputetit edhe 5 ministrat e tjerë të Kabinetit Rama.

Dorëzimi i mandatit të ligjvënësit, bëhet në kuadrin e ndarjes së posteve të deputetit nga posti i ministrit, me synim përkushtim të plotë detyrës ministeriale.

Ministrat që kanë dorëzuar mandatin sot janë: Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, Ministri i  i Shëndetësisë, Ilir Beqja; Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla; Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli dhe Ministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj.

Po ashtu si në rastin e parë, edhe kësaj here i hapet rrugë procedurave të KQZ-së për të kryer