Kunati vret kunatën dhe veten

53

policia diberNjë krim brenda familjes ka ndodhur sot në Dibër, ku një 28-vjeçar ka vrarë kunatën dhe më pas edhe veten.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në familjen Ndreu në fshatin Palama të komunës Silov. Lirim Ndreu ka qëlluar mbi bashkëshorten e vëllait të tij, Valbona Ndreu, 35 vjeç.

Skena makabër ka ndodhur në sytë e dy fëmijëve të 35-vjeçares dhe nënës së Lirimit. Nga njoftimet e para mësohet se, mes Lirimit dhe Valbonës ka pasur një konflikt.

Ky është rasti i dytë brenda pak ditësh, ku një dhuna në familje përfundon në vrasje të dyanshme. Vetëm pak ditë më parë, burri vrau bashkëshorten e tij dhe më pas dhe veten.