Kryeministri Rama nesër në Pejë

16

rama ne pejeKryeministri Edi Rama do të zhvillojë nesër një vizitë në Pejë, Kosovë, ku do të marrë pjesë në një aktivitet biznesi, me qëllim bashkëpunimin mes bizneseve të Shqipërisë dhe atyre të Kosovës. Kryeministri do të vizitojë Pejën me ftesë të biznesmenëve kosovarë, ndërsa takimi do të mbahet në orën 15:30.

Ky lajm bëhet i ditur nga Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) dhe ELKOS Group, e cila njofton se takimi i kryeministrit shqiptar me biznesmenët kosovarë do të mbahet të shtunën, nga ora 15:30 deri në orën 18:00, në Pejë.

Fillimisht kryeministri Rama do të ndalojë më kompaninë Zahaç-Elkos Group dhe Devolli Group, dhe më pas në orën 17:00 do të jetë në hotel “Dukagjini”, ku do të mbahet takimi me përfaqësuesit e bizneseve, me temë: Rritja e bashkëpunimit mes bizneseve Kosovë-Shqipëri”.