KQZ: Sot shqyrtohen listat e kthyera

56

KQZ-newKomisioni Qëndror i Zgjedhjeve shqyrton sot listën shume emërore të kandidatëve të partive, kthyer pas nevojës për rishikim.

Sipas KQZ-se, mësohet se mbledhja do te mbahet pasditen e sotme dhe krahas listës shume emërore te 14 partive, një kandidati te pavarur dhe do te shqyrtoje edhe “miratimin e kërkesës së Shoqatës “Albania Life Quality Union” (ALQU), për vëzhgimin e zgjedhjeve për Kuvendit të datës 23 Qershor 2013″.

Listat e partive politike që do të kalojnë për miratim sot 

Nr. Subjektet zgjedhore

1 Partia Social Punëtore
2 Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim
3 Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare
4 Partia Uniteti Kombëtar
5 Partia Lëvizja Shqipëria e Re
6 Partia Ardhmëria Shqiptare
7 Partia Arbnore Kombëtare
8 Partia e Gjelbërt
9 Partia Komuniste
10 Partia Ligj dhe Drejtësi
11 Partia Konservatore
12 Partia Lëvizje për Drejtësi e Shqiptarëve
13 Partia Pajtimi Kombëtar
14 Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve të Shqipërisë
15 Kandidat i mbështetur nga Zgjedhësit, Laureta Gjoni

 

/Panorama.com.al/