Kotzias pritet me protesta, futet në ministri nga dera dytësore

64

kotzias3Prej disa orësh mbështetës të shoqatës së Çamërisë dhe të PDIU-së po protestojnë para Ministrisë së Jashtme ku pritet të vijë ministri i Jashtëm grek, Nikolaos Kotzias.
Ata kanë bllokuar një pjesë të rrugës. Kjo detyroi ministrin Bushatin të dalë jashtë të negociojë me kreun e PDIU-së Shpëtim Idrizi.
Rreth orës 10 16 Ministri i Jashtëm grek Kotzias ka hyrë në ambientet e Ministrisë së Jashtme nga dera dytësore pasi jashtë godinës vijon protesta e çamëve.
Ndërkohë që Bushati i ka kërkuar Idrizit të mos lejojë bllokimin e rrugës