Kodet sekrete të meshkujve

80
foto cosmopolitan
foto cosmopolitan

Çfarë nënkuptojnë shumë shprehje, që thuhen në një marrëdhënie dhe si mund t’i deshifrojmë ato. Psikologët sugjerojnë që shumë shprehje të thëna rastësisht, duhen ç’koduar për të kuptuar me të vërtetë, se ç’nënkupton një mashkull me to. Ja disa prej tyre:

– Nëse të thotë: ”Shoqja jote qenka shumë simpatike”.

– Nënkupton: ‘ Nëse nuk do të dal me ty, do ta gjuaj ashiqare”.

 

– Nëse të thotë : ”Jam thuajse beqar”.

-Nënkupton : ”Jam i martuar, por je me të vërtetë shumë seksi”.

 

Nëse të thotë: ‘ Me sa meshkuj ke fjetur?’

-Nënkupton: ‘ A jam unë më i forti? Më thuaj, se unë jam më i forti nga të gjithë”.

 

-Nëse të thotë: ‘ Nuk e kuptoj se ç’duan vajzat me një tip të tillë ?’

-Nënkupton: ‘ Më thuaj të lutem, se  unë jam më i miri dhe se këto tipat nuk vlejnë fare’’

 

– Nëse të thotë : ‘Sa këpucë të bukura që janë’’

– Nënkupton : ”Duhet të më falësh, për diçka të rëndë që kam bërë, sot”.

 

– Nëse të thotë: ”Në këto momente, nuk jam gati për një marrëdhënie serioze’

– Nënkupton: ”E di që do t’ia futësh gjumit, pas tre minutave, kur unë të kem hapur portën dhe ikur, për të të mos kujtuar më”.

 

-Nëse të thotë: ”Miqtë e mi të adhuruan”.

-Nënkupton : ”Jam i dashuruar çmendurisht pas teje”.

 

-Nëse të thotë: ”Unë nuk do të ndryshoj”.

-Nënkupton: ”Nuk kam kurajo të të lë, shpresoj që ta bësh ti”.

 

-Nëse të thotë: ”Kur iki me pushime, unë të gjitha gjërat i fus vetëm në një çantë”.

-Nënkupton: ”Për pushime unë marr vetëm një palë xhinse dhe një t-shirt dhe do shfrytëzoj gjithë gjërat e tua të tualetit”.

 

-Nëse të thotë: ”Je një vajzë shumë e ndjeshme”.

-Nënkupton : ”Ti ta shpif më tërë mend”.

 

-Nëse te thotë: ‘’ A flasin më vonë për këtë gjë’’?

-Nënkupton: ”A mos flasim kurrë për të”? / marrë nga cosmopolitan/