Published On: Mër, Maj 16th, 2018

Kikia: Xhafaj shkatërroi imazhin e fabrikuar të policisë së Tahirit

Share This
Tags

Gazetari Mentor Kikia thotë se në “Arena” në Ora News, se ministri i Brendshëm aktual Fatmir Xhafaj shkatërroi imazhin e Policisë së Saimir Tahirit, që sipas tij rezultoi i fabrikuar.

Kikia: Xhafaj shkatërroi imazhin e policisë që kishte ngritur Tahiri dhe që e vërteta tregoi se nuk ishte një imazh real por i fabrikuar nga zyrat e PR-së. Ky konflikt politik dhe jo vetëm më i dukshëm është mes Xhafajt dhe Tahirit. Nuk e shikoj kaq të fortë se për të prodhuar këtë gurgule të madhe nga zyra e Ramës.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>