KE: BE kupton dhe respekton vendimin e Ramës për armët kimike

51

Michael MannZëdhënësi i Komisionit Evropian, Michael Mann në një prononcim për televizionin “News 24”, deklaron se Bashkimi Evropian kupton dhe respekton vendimin e kryeministrit Edi Rama për mos përfshirjen e Shqipërisë në operacionin e lëndëve kimike të Sirisë.

“Mbajtëm shënim deklaratën e kryeministrit Rama mbi çështjen e armëve kimike të Sirisë. Bashkimi Evropian kupton dhe respekton këtë vendim. BE do të vazhdojë të mbështesë organizatën për Ndalimin e Armëve Kimike, Kombet e Bashkuara dhe partnerët tanë ndërkombëtarë në përpjekjet e vazhdueshme për të shkatërruar arsenalin e armeve kimike”.