Kavajë, të moshuarit i ngec bidoni në zorrën e trashë

70

Ambulance1Një i moshuar nga fshatrat e Kavajës është paraqitur me hemorragji në urgjencën e spitalit rajonal të Durrësit, mbrëmjen e 5 shtatorit. I moshuari, i cili shoqërohej nga djali i tij dhe disa të afërm, kishte një problematikë të veçantë. “Ishte e tmerrshme, i moshuari kishte dhimbje të forta e të rënda. I kishte ngecur një bidon plastik në vrimën anale”, pohuan mjekët e urgjencës. Vetë i moshuari me inicialet L.T., 70 vjeç e kishte shpjeguar ngjarjen si aksidentale. Sipas tij, ‘incidenti’ me shishen e coca-colës, i kishte ndodhur në tualetin e shtëpisë së tij, rreth orës 16:00, ndërsa familjarët e tij ishin përpjekur me mënyra të ndryshme, jo profesionale që t’ia nxirrnin. Ai ishte ankuar për dhimbje të forta e të padurueshme dhe për këtë u lutej mjekëve t’i gjenin shpëtim. Mjekët tregojnë se situata ishte mjaft e komplikuar dhe e rrezikshme për shëndetin e të moshuarit. Për këtë arsye sipas Domit, 70-vjeçari ishte dërguar në spitalin “Nënë Tereza”, në Tiranë me urgjencë, për t’ju nënshtruar një operacioni të specializuar në zorrë të trashë, me kërkesë edhe të familjarëve të tij.