Hiqet gardhi rrethues i Kryeministrisë, njerëzit mund të kalojnë lirisht pranë saj

58

punimetNjë staf punëtorësh ka punuar sot paradite, për heqjen e gardhit që rrethonte Kryeministrinë. Një gardh i vendosur prej kohësh dhe nuk dihet se kë ruante dhe ndaj kujt e ruante, është hequr sot, siç duket pas një vendimi që ka ardhur nga Kabineti Rama.

Dje, pas mbledhjes së parë, Kabineti Rama vendosi me dyer të mbyllura shfuqizimin e ligjit për importin e mbetjeve urbane, vendosjen e kodit të etikës, dhe vendosjen e fotos së Ismail Qemalit në të gjitha zyrat shtetërore.

Stafi punonjës është marrë dje edhe me sistemimin e kabinetit qeveritar, ku duket qarte që ngjyrat dhe kompozimi i tavolinës ka ndryshuar duke marrë simbole të tjera.