Helodin Bendo, Drejtori i ri i SHISH

75

Pas dorëheqjes së kreut të Shërbimit Informativ Shtetëror, Visho Ajazi Lika, vjen edhe emërimi i ri.

Mësohet se pasi kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim 30 minutesh me Presidentin e Republikës, Ilir Meta ku paraqiti propozimin për lirim të Drejtorit të Shërbimit Informativ, Visho Ajazi, dhe emërim në këtë detyrë të zv.drejtorit të Shërbimit Informativ, Helidon Bendo. Propozimi i Ramës për lirim dhe emërim në krye të SHISH, erdhi pas dorëheqjes nga detyra të drejtorit të këtij shërbimi, të cilën kryetari i qeverisë e mirëpriti duke e falenderuar zotin Ajazi për kontributin e tij.

Ajazi mori drejtimin e SHISH në gusht të vitit 2012, ndërsa 1 javë më parë dha dorëheqje, duke mos lënë më asnjë vend për diskutim.