Grabitet gjatë natës Katedralja e Korçës

114

Gjatë natës është grabitur Katedralja e Korçës, policia bën me dije se janë dëmtuar disa nga ambientet e brendshme.

Grabitësit kanë arritur të thyejnë edhe arkën e parave të mbledhura për bamirësi dhe i kanë vjedhur ato.

Personat që kanë kryer këtë akt, dyshohet se janë fshehur brenda ambienteve të Katedrales gjatë shërbesës së të dielës dhe kanë shfrytëzuar natën për ta grabitur.

Ky nuk është rasti i parë kur Katedralja e qytetit juglindor bie pre e grabitjeve apo edhe e zjarrvënies, ndërsa pas pak pritet edhe një reagim i priftit të Korçës.G