Gjykata rrëzon apelin e djalit të Meidanit

84

Denion MeidaniGjykata e Administrative ka rrëzuar kërkesëpadinë e Denion Meidanit, i cili pas largimit nga puna në Drejtorinë e Doganave, iu drejtua gjykatës me pretendimin e shkarkimit të padrejtë.

Ka qenë gjykatësi, Gentian Hamiti, i cili ka vendosur të rrëzojë kërkesën e djalit të ish-presidentit Meidani duke lënë në fuqi vendimin administrativ të drejtoreshës së Doganave, Elisa Spiropali për largimin nga puna të Denionit.

Gjykata ka argumentuar se padia e Meidanit është e pabazuar në ligj, ndërsa ende nuk dihet nëse ky vendim do të apelohet nga Meidani, i cili disa ditë pas largimit nga puna u përfshi dhe në një debat me akuza me kreun aktual të doganave Elisa Spiropalin, raporton “shqiptarja.com”.