Gishtat magjikë të Judith Ann Braun

67

Judith Ann Braun, ndryshe nga piktorët e tjerë nuk përdor furçat për pikturim, por përdor gishtat e saj. Ajo është e fokusuar më tepër tek simetria në punimet që bën, por imagjinata e saj, shkon dhe në pikturimin e peisazheve të ndryshme natyrore.

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

finger-paintings-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judith-ann-braun-fingerings-finger-paintings5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marrë nga stumbleupon