Fyle- Bashës : Duhet dialog konstruktiv politik

50

Stefan-Fyle-2Komisioneri për Zgjerimin dhe Politikat e Fqinjësisë në BE, Stefan Fyle pasi është takuar edhe me kreun e PD-së, Lulzim Basha, ka komentuar në rrjetin social Twitter, nevojshmërinë e një dialogu konstruktiv politik në vend.

Duket se Komisioneri është kujdesur të përcjellë të njëjtin mesazh edhe shumicës qeverisëse edhe opozitës se vendi ka nevojë reale për një komunikim dhe dialog real të forcave politike.

Vizita dyditore e Komisionerit do të vijojë me takime të tjera me drejtues të tjerë të lartë politik në vend.