Bukuroshja që fle 22 orë në ditë

56

gjumi-300x281Një adoleshente 17-vjeçare në Britaninë e Madhe është cilësuar si “Bukuroshja e fjetur” pasi vuan nga një lloj sëmundje që e detyron atë të flejë në 22 orë në ditë, madje ka pasur raste që ajo ka fjetur për 12ditë rresht. Shannon Mageen ka qenë kadetë në ushtri, ndërsa pas ekzaminimeve mjekësore është vënë re se trupi i saj ka një sërë çrregullimesh.Gjatë pesë viteve të fundit vajza që ka dy vëllezër dhe tre motra, ka fjetur nëpër ditëlindje, gjatë festës së Krishtlindjes, madje ka fjetur edhe në një udhëtim me ski. Pas ekzaminimeve të shumta nga mjekët ajo u pa se vuante nga një sindromë e quajtur GCSE, e cila u gjet nga babai i saj.