FOTO REPORTAZH/ Zvicerianët ironizojnë gjendjen skandaloze të “Qemal Stafës”: Mirësevini në një botë tjetër

54

stadMediat zviceriane nuk kanë lënë pa raportuar gjendjen skandaloze në të cilën ndodhet Sstadiumi Kombëtar “Qemal Stafa”.

Mirësevini në një botë tjetër”, shkruan “Le Matin”, duke publikuar disa foto turpëruese nga stadiumi ynë kombëtar.

Nëse stadiumi i përmbush standardet ndërkombëtare, kjo është një pyetje tjetër...”, vijon gazeta, duke paraqitur stolat e pisët dhe të vjetër të stadiumit, teksa shumë prej tyre mungojnë, shtyllën e ndriçimit, e cila është gati të bjerë, kabujt e korentit që gjenden ngado etj. Për fat nuk kanë hyrë në dhomat e zhveshjes…