Film në Napoli për Ramën, “Kur ngjyrat të ndryshojnë jetën”

43

ed3Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetin social “Facebook”, disa foto ku tregon sallën e teatrit në Napoli. Albumi i titulluar “Kur ngjyrat të ndryshojnë jetën” tregon për filmin autorit Anri Sala në lidhje me transformimi e Tiranës nga Edi Rama, në kohën që ishte në krye të bashkisë.

“Në Itali, salla e teatrit të Napolit dy mbrëmje më parë, ku u prit me ovacione filmi i transformimit të Tiranës me autor Anri Salën dhe shfaqja e fjalës së kryeministrit Edi Rama në TedTalks”, shkruan Rama në FB.

Në këtë video istalacion  Anri Sala tregon pallatet shumëngjyrëshe të Tiranës, të lyera nga kreu i bashkisë së asaj kohe, Edi Rama.