Engjëlli i Victoria Secret reklamë rrobave të banjës

47
Swanepoel
Swanepoel

Modelja bukuroshe Candice Swanepoel është duke punuar për reklamimin e modeleve të fundit të rrobave të banjës, nga Victoria Secret. Modelja 25 vjeçare me origjinë nga Afrika e Jugut është cilësuar si një nga përzgjedhjet më pikante të Victoria Secret, për hir të bukurisë engjëllore të tipareve të fytyrës dhe përmasave fizike ideale për botën e modelimit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Swanepoel
Swanepoel

 

Swanepoel
Swanepoel

 

Swanepoel
Swanepoel

 

Swanepoel
Swanepoel

 

Swanepoel
Swanepoel