Dosja e Shpëtim Gjikës do gjykohet në Tiranë

39

shpetim gjikaDosja për gjykimin e Kryetarit të Bashkisë Vlorë, Shpëtim Gjika i ka kaluar për shqyrtim Gjykatës së Tiranës. Kalimi erdhi pasi Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë vendosi për transferimin e çështjes

Kërkesa për transferimin e dosjes Gjika erdhi nga Prokuroria e Vlorës drejtuar Gjykatës së Lartë, ndërsa Kolegji Penal vendosi transferimin.

Kreu i bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika akuzohet për shpërdorim detyre, si dhe për dhënien e lejeve të ndërtimit në kundërshtimin me ligjin.