Deputeti kosovar voton në Shqipëri dhe poston foton në Tuiter

68

gashiDeputeti i parlamentit të Kosovës, Arben Gashi, ka postuar në rrjetin social Tuiter një foto, duke treguar se ka votuar në Shqipëri. Gashi, deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës, thotë se situata ishte e qetë.

“Unë votova, shumë qetë ishte”, shkruan ai. /Dita/