Bushati përgjigjet për akuzat: Janë gjuhë të përdala

60

Ministri i Jashtem Ditmir Bushati reagon ndaj akuzave të opozitës se ka lidhje me grupin kriminal të “Bajra” të shkatërruar pas një hetimi 6 mujor.

“Sot është një ditë e mirë për #Shkodrën falë vendosmërisë sonë në luftën me krimin. Gjuhët e përdala të atyre që krimin e duan për politikë dhe politikën e bëjnë për të kriminalizuar kundërshtarin, konfirmojnë suksesin e sotëm. #eGjithëVëmendjaShkodranëve”