Braçe, Bashës: Kërko falje detin një pjesë ia dhe Greqisë, një pjesë vjerrit tënd

54

erion_braceDeputeti socialist Erjon Braçe denoncon sërish abuzimet që sipas tij kanë kryer ish Kreu dhe Kreu aktual i PD-së, në lidhje me Kompleksin Jon, në Vlorë. Braçe thekson, se perveç vendimeve abuzive, Berisha dhe Basha kanë marrë siperfaqe nga ujërat territorial shqiptare, pasi i kane mbushur ato me inerte. Braçe i kërkon Berishës dhe Bashës thjesht të mos flasin më dhe të kërkojne falje si për dhënien e ujërave territorialë Greqisë, po ashtu dhe dhënien e tyre Bashës për ndërtim.

Deklarata e plotë në Facebook

Pra, si perfundim, për kompleksin Jon të vjehrrit të partisë në Vlorë rezulton: Prona është shtuar me vendime abuzive administrative e gjyqësore, madje duke i dhënë sipërfaqe të ujërave territoriale të Shtetit Shqiptar
(kjo sipërfaqe ujore më pas është mbushur me materiale inerte për të shërbyer si shesh ndërtimi);

Leja e ndertimit per kete prone, te tille te manipuluar, eshte dhene ne kundershtim te plote me planin urbanistik te Vlores ende ne fuqi;

Leja e ndertimit eshte shkelur nga investitoret si ne siperfaqe, ne lartesi por edhe ne koeficentin e shfrytezimit te prones percaktuar qarte ne leje;

Kompleksi eshte regjistruar ne ZRP te Vlores pa patur lejen e shfrytezimit, dokument i rendesishem per te plotesuar kete akt.

SHKURT;
GJITHCKA E PALIGJSHME!!

Per me shume;
NJE SERI ZYRTARESH PUBLIKE NE KOMISIONIN E KTHIMIT TE PRONAVE, NE GJYKATE, NE ZRPP VLORE, NE BASHKINE E VLORES QE KANE SHKELUR ME VETDIJE TE PLOTE LIGJIN!

DUHET BERE DREJTESI ME TA!

Pas kesaj paligjshmerie evidente, Berisha e Basha duhet te heshtin dhe te flasin vetem per te artikuluar:

JU KERKOJME FALJE!!

Nderkohe paligjshmeria duhet zhbere!
Ujrat territoriale te shtetit SHQIPTAR duhet te rikthehen menjehere!

Sic ne gjiun e Sarandes ku Lulezim Basha i mori per tia dhene Greqise, ne gjiun e Vlores i mori per ti bere pallat!

KY ESHTE TURPI I POLITIKES!!