Brad Pitt 1 milionë paund për banorët e fshatit Oxfordshire

57
Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt ka falënderuar banorët e fshatit Oxfordshire, ku po xhirohet filmi i tij “Fury”, duke i akorduar atyre 1 milion paund. Në vend të një falënderimi të thjeshtë nëpërmjet një kartoline, Pitt vendosi të tregojë respektin e tij ndaj banorëve të fshatit, të cilët e suportuan atë gjatë xhirimeve, me shumën prej 1 milionë paund.

Filmi që është xhiruar për rreth 7 javë në këtë fshat, sipas vlerësimeve të produksionit e ka kaluar shifrën prej 1 milionë paund, pasi i gjithë ekipi i xhirimit bashkë me kastën e aktorëve iu është dashur të qëndrojnë në hotelet e fshatit dhe të ushqehen në klubet dhe restorantet e tij. Pa përmendur blerjet e nevojshme nëpër dyqanet e zonës.

 

 

 

Brad Pitt
Brad Pitt

 

Brad Pitt
Brad Pitt

 

article-2517396-19CE3DFC00000578-757_634x349