Bojaxhi denoncon: Benotizuan Tiranën

56

bojaxhiJanë plot 700 mijë metra katrorë tokë që klasa politike me konsensus të plotë që nga viti 2004, ja ka marrë Parkut të Liqenit, duke e kthyer në zonë të lirë për ndërtime.

Denoncimi ka ardhur nga kadidati i pavarur për Bashkinë e Tiranës Gjergj Bojaxhi.

Sipas kandidatit Bojaxhi, nëse plani rruegullues i Tiranës nuk ndalet shumë shpejt sipas tij nuk do të ketë më as liqen dhe as park.

Ndaj ai u ka bërë thirrje qytetarëve që me votë në 21 qershor të vendosin, që Tirana të mos cilësohet si hambar i braktisur.