Bilt takohet me Ministrin e Jashtëm Bushati: Vlerësim për progresin e arritur

53

bilt-bushattiGjatë qëndrimit në Dubrovnik, Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati  ka zhvilluar një takim me homologun e tij suedez, Karl Bilt.

Gjatë takimit, Bilt i  ka shprehur homologut të tij vlerësimin për zgjedhjet në Shqipëri dhe progresin e arritur.

“U ulëm për të biseduar me Ministrin e ri të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, z. Ditmir Bushati, dhe e përgëzova për zgjedhjet, ndryshimin e qeverisë dhe progresin”,- shkruan Bilt në profilin e tij në Twitter.