Berisha: Turp, testi i matematikës për maturantët qarkullon në “treg”

73

berisha-442 mijë maturantë do të testojnë sot njohuritë e tyre në matematikë, por njëra tezë e këtij provimi prej mbrëmjes së të enjtes po qarkullon në portalet online.
Një fakt i tillë u denoncua sot dhe nga ish-kryeministri, Sali Berisha.
“Nje turp kombetar!Horrat e shtetit nxjerrin ne treg, nje dite perpara, testin e matematikes si kurre ndonjehere ne historine e ketij shteti!”
Nuk dihet sesi teza A ka “rrjedhur” nga Komisioni që e ka përgatitur. Nëse konfirmohet vërtetësia e këtit fakti, do përbënte vërtet një skandal.