Berisha shqiptarëve: Të gjithë në protestë kundër Ramës

45

berisha PCIsh Kryeministri Berisha, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook bën thirrje për protestë ditën e nesërme, për të dalë kundër taksave të qeverisë Rama.

“Të gjithë nesër në protestë! Shërbimi shëndëtesor falas, megamashtrimi tjetër i madh i Edi Ramës!   Të dashur miq, premtimi i persëritur me qindra herë në takimet elektorale në sheshet, sallat dhe studiot televizive për të marrë votat shqiptarëve, u provua një nga mashtrimet më të medha të Edi Rames.   Me ligjin që ka sjellë në Parlament, qeveria Rama-Meta jo vetëm hodhi në kosh premtimin elaktoral të Ramës, por bëri të kundertën, duke rritur me 5 herë sigurimet shëndetësore në fshat dhe hoqi tavanin për rritjen e tyre në qytet.   Këtij i thonë poshtërim i vertetë i dinjitetit njerëzor, abuzim grotesk me ata që të besuan votën. Ne nuk duhet të pranojmë këtë megamashtrim!! Të gjithë nesër në protestë në orën 12:00 përpara Kryeministrisë!”, shkruan Berisha.