Bashkia e Tiranës përplaset me tregtarët, ndërhyn Policia e Shtetit

53

florenc-hoxha1Policia e Bashkisë së Tiranës ka bllokuar tregun e shumicës tek ish-Uzina Dinamo. Inspektorët bashkiakë dhe inspektorët e INUV-it janë përplasur verbalisht me tregtarët për shkak se, autoritet e bashkisë pretendojnë se tregtarët po bëjnë ndërtime pa leje.

Prej muajsh ka një konflikt të hapur mes Bashkisë së Tiranës dhe tregtarëve që ushtrojnë aktivitetin e tyre tek ish-Uzina Dinamo.

Pas tensionimit të situatës dhe konfrontimit fizik mes tregtarëve dhe policisë së bashkisë, ka ndërhyrë forca e Policisë së Shtetit për të qetësuar situatën.

Tregtarët shprehen se, ndërhyrjet e bashkisë janë tendencioze pasi synohet shpërngulja e tyre prej andej.