Basha flet për kompleksin “Jon”: “Eshtë çështje juridike”

52

lulzim bashaKryetari i PD-së, Lulzim Basha, ka folur sot në lidhje me kompleksin “Jon”, ose siç njihet ndryshe “pallati i Bashës”.

Duke folur pas inaugurimit të një rruge në Tiranë, kreu i bashkisë së Tiranës, i pyetur nga “A1 Report”, në lidhje me pallatin e kompleksit “Jon”, deklaroi se kjo është një çështje juridike.

 “Çështje për të cilat pronarët dhe banorët kanë ndihmë juridike. Ata kanë për të thënë për këtë rast”, -u shpreh Basha.

 Basha njihet edhe si dhëndri i një prej pronarëve të pallatit në Vlorë, Xhafer Isufi. Qeveria ka marrë vendimin për shembjen e pallatit, ndërsa sot makineritë e INUK, kanë nisur punën për shembjen e murit rrethues dhe i kanë lënë pesë ditë kohë banorëve për të hequr orenditë e tyre.