Arvizu takim në Kryeministri me Shefen e Kabinetit Rama, Vali Bizhga

Share This
Tags

arvizu1Ambasadori i SHBA-ve në vendin tonë Aleksandër Arvizu, ka zhvilluar sot një takim me shefen e Kabinetit të Kryeministrit Vali Bizhga.

Takimi ka nisur rreth 20 minuta më parë në Kryeministri ndërsa ende nuk dihet tema e diskutimeve.  Pritet që pas takimit të ketë një prononcim në lidhje me bisedimet mes diplomatit amerikan dhe shefes së kabinetit të kryeministrit Rama.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>