Armët kimike, Meta: Çështja po instrumentalizohet nga politikanë që s’janë çarmatosur vetë

50

ilir-metaPara fillimit të seancës parlamentare kreu i Kuvendit Ilir Meta dha një deklaratë të shkurtër për mediat duke theksuar se nuk ka asnjë vendim qeveritar në lidhje me këtë pikë dhe se politikanë që s’janë çarmatosur vetë po e instrumentalizojnë këtë çështje.

“Mendoj se ka mjaft spekulim dhe është një çështje që po instrumentalizohet nga disa politikanë, që akoma nuk janë çarmatosur vetë. Politikanë që nuk kanë bërë asnjë reflektim për dëmet që i kanë shkaktuar mjedisit në të kaluarën. Nuk ka asnjë vendim dhe nuk mund të ketë të tillë jashtë syve dhe vëmendjes së shqiptarëve”, tha Meta.