Arjan Çanit i hiqet patenta, kalon semaforin e kuq dhe fyen policinë

55

caniDrejtuesit të emisionit “Zonë e Lirë”, Arian Çani, i është pezulluar për gjashtë muaj leja e qarkullimit. Lajmi bëhet me dije nga “A1 Report”.

Shkak për këtë është bërë fakti se Çani ka kaluar me një shpejtësi të madhe në semafor, kur ai ishte në të kuqen.

Jo vetëm kaq, por gazetari ka fyer punonjësit e policisë, pasi këta të fundit e kanë ndaluar.

Çani ka komunikuar edhe me ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri, për t’i shpëtuar ndëshkimit, por ky i fundit i ka thënë se nuk mund të bëjë gjë.

Megjithatë, pavarësisht se i është pezulluar patenta për gjashtë muaj, Çani vazhdon që të qarkullojë nëpër Tiranë me automjetin e vet