Ambasada e SHBA-së ka mirëpritur votimin e tre ligjeve

60

ambasada-amerikaneeeParlamenti shqiptar, ka votuar sot  paketën e ligjeve të shumëpërfolur, me 107 vota pro, asnjë kundër dhe 2 abstenime. Pas votimit të tre ligjeve në parlamentin shqiptar, ambasada amerikane ka deklaruar: “Ambasada mirëpret miratimin konsensual nga parlamenti të legjislacionit të rekomanduar nga Bashkimi Europian. Nxisim parlamentin dhe qeverinë e ardhshme t’i përkushtohen përmbushjes së përparësive të mbetura dhe reformave të tjera të nevojshme nëpërmjet konsensusit dhe bashkëpunimit me qëllim që të fitojnë një opinion pozitiv nga Bashkimi Europian”.