Date archive forQershor 7th, 2019
By albaniaplus On E premte, Qershor 7th, 2019
0 Comments

Merkel thuhet ka refuzuar kërkesën e KE-së për hapje të shpejtë të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Angela-Merkel-Kancelarja-Gjermane Süddeutsche Zeitung i referohet takimit të komisionit të Bundestagut për Europën. Merkel thuhet ka refuzuar aty kërkesën e Komisionit Europian për hapje të shpejtë të More...