Date archive forMars 13th, 2019
By albaniaplus On E mërkurë, Mars 13th, 2019
0 Comments

Reshjet e borës, ja akset ku kalimi bëhet me zinxhirë

Njoftim për median dhe opinionin publik mbi gjendjen e akseve kryesore të vendit Edhe gjatë natës në disa zona malore ka pasur reshje dëbore të shoqëruara edhe me temperatura të ulëta. ARRSH thotë se More...

By albaniaplus On E mërkurë, Mars 13th, 2019
0 Comments

Bashkimi Europian publikon listën e zezë të parajsave fiskale

BE-ja e përbërë nga 28 shtete, krijoi listën e zezë në dhjetor 2017, pas zbulimeve të skemave të shmangies së taksave të përdorura nga korporatat dhe individët e pasur, për të ulur faturat e tyre tatimore. Ministrat More...