Date archive forJanar, 2018
By albaniaplus On E shtunë, 13 Janar, 2018
0 Comments

“Shqipja” në tryezën e Ivanov, maqedonasit kërkojnë bllokimin

Në një letër të hapur, anëtarët e rëndësishëm të Akademisë Maqedonase të Shkencave dhe Arteve, Katica Kjulafkova, Gordana Siljanovska and Simona Madzoska thanë se ligji vë në rrezik statusin kushtetues More...

By albaniaplus On E shtunë, 13 Janar, 2018
0 Comments

Pallati i Vlorës, vjehrri i Lulzim Bashës përfituesi kryesor

Gjykata e Strasburgut ka zbardhur bashkë me vendimin që dënon shtetin shqiptar, edhe tabelat e pagesave. Pagesa fillestare është 14.2 milionë euro, por është marrë parasysh inflacioni dhe interesi për More...