Date archive forNëntor 4th, 2017
By albaniaplus On E shtunë, Nëntor 4th, 2017
0 Comments

Policia e Shtetit: Akuzat e PD të pavërteta, respektuam ligjin

Policia e Shtetit shprehu keqardhjen për akuzat politike sipas saj dhe pa bazë ligjore nga ana e opozitës, duke theksuar se ka respektuar procedurat ligjore në lidhje me të riun që u kap në Elbasan me 800 More...