Arkivi i fjaleve kyçe per ‘dhune’
Nga albaniaplus me 8 Qershor 2016
0 Komente

Të gjithë kundër dhunës

Valeria Dedaj Është vështirë të largosh nga mendja pamjen e një vogëlusheje që përpiqet të mbrojë nënën, me trupin e saj të brishtë, e tmerruar dhe mes lotësh, ende i dëgjoj ulërimat e saj. Është Lexo...

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok