Publikuar Ne: 12 Qershor 2015
650 shikime
AKTUALITET / KRONIKE | By Jonida Çota

Jep dorëheqjen kreu i fondit të SDKSH-së

Ka dhënë sot dorëheqjen, spitalkreu i fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Astrit Beci. Dorëheqja vjen fill pas skandalit në lidhje me barnat e rimbursueshme,..

Dorëheqja e drejtuesit të fondit të rimbursimit Astrit Beci për t’i hapur rrugë çdo hetimi siç ai shprehet në arsyet e tij vjen afro dy vite pas emërimit të tij në këtë post më 8 tetor të 2013, ndërsa më parë ai ka qenë dhe deputet në parlamentin e Shqipërisë.

Ne nje deklarate Beci eshte shprehur :Jam krenar për arritjet e shënuara në këtë periudhë 20 mujore gjatë së cilës kam drejtuar një prej Enteve më të rëndësishëm në zemër të reformës më të vështirë të ndërmarrë nga një administratë politike. Në dokumentat bashkëngjitur do të gjeni të plotë arritjet e kësaj periudhe, e cila ka qenë e vështirë, plot me sfida dhe me shumë kënaqësi që prodhon puna e përbashkët. Falenderoj çdo bashkëpunëtor që ka qenë pranë meje me kontributin e tij dhe jam i bindur se arritjet e shënuara gjatë kësaj periudhe nga stafi që kam drejtuar, janë të pakthyeshme dhe të qëndrueshme.

Aktualisht hetuesit kanë marrë në dorë serverin qendror të programit të rimbursimit të medikamenteve dhe po punojnë për të klasifikuar farmacitë të dhe depot farmaceutike të përfshira në këtë skandal, pasi sipas hetuesve çdo ilaç i rimbursueshëm shënohet online sapo del nga depo dhe deri kur merret nga pacienti nëpërmjet farmacisë.

651 shikime 1 sote

About the Author

Jonida Çota -

Komentoni

XHTML: Mund te perdorni keto html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok