Ylli Manjani: Hapësira ajrore e Shqipërisë ndër më të sigurtat

70

Ylli-ManjaniZv. Ministri i Transportit, Ylli Manjani doli sot në një  në konference për shtyp ku tha se hapësira ajrore e Shqipërisë është ndër me të sigurtat.

Ai theksoi se ngjarja e djeshme e konfirmon 100 % se hapësira ajrore është e sigurt pasi në këtë mënyrë u zbulua edhe rënia e avionit.

Kjo hapësirë sipas tij monitorohet 24 orë dhe çdo mjet fluturues monitorohet nga kulla e vrojtimit.

Manjani shtoi se problemet e tokës të mos i ngremë në ajër, sepse hapësira është e sigurtë falë investimeve të bëra nga qeveria aktuale.

Ylli Manjani  theksoi se jo çështje e fluturimit të avionit në Divjakë duhet hetuar dhe të çohet deri në fund.