Vuçiç: Dëshirojmë mardhënie të mira me Shqipërinë

66
Rama kuq e zi në Beograd
Rama kuq e zi në Beograd

Në deklaratën e tij gjatë vizitës në Tiranë, kryeministri Vuçiç tha se ky takim synon të tregojë se pala serbe  “dëshiron marrëdhënie të mira të miqësisë mes dy vendeve dhe po ashtu marrëdhëniet politike mund të jenë të mira”.
Duke theksuar angazhimin për zgjerimin e marrëdhënieve ekonomike dypalëshe, Vuçiç kërkoi bashkëpunim me palën shqiptare për të punuar mbi projekte të përbashkëta sidomos në  infrastrukturë. Këtu kreu i qeverisë serbe iu referua ndërtimit të rrugës Durrës-Nish, e cila tha ai, do ta bashkonte Serbinë me Shqipërinë dhe anasjelltas.
Po ashtu Vuçiç tha se me homologun Rama bisedoi dhe për mundësitë për zhvillimin e bashkëpunimit në fushën e turizmit.