Vrasja e Muhaxherit konfirmohet nga një gazetare e Sunday Times

63

muaxheriNuk është hera e parë që del si lajm, e më pas përgënjeshtrohet.

Por këtë herë lajmi se Lavdrim Muhaxheri, shqiptari nga Kosova i njohur si pjesëtar i ISIS, është vrarë, vjen nga gazetarja britanike Hala Jaber nga Sunday Times, përmes një postimi në rrjetin social Twitter.

Muhaxheri është vrarë nga luftëtarët kurdë, në qytetin sirian Kobane, në afërsi të kufirit me Turqinë.

Hala Jaber ka shkruar e në Siri është vrarë Abu Abdullah Kosova, emri me të cilin njihet në Siri Muhaxheri.

Edhe kurdët nga ana e tyre kanë publikuar fotografi të luftimeve me ISIS, duke theksuar se 42 terroristë, dhe sipas lajmit të publikuar edhe nga Sunday Times, në mesin e tyre dyshohet të jetë edhe Muhaxheri.