Published On: Sht, Pri 14th, 2018

Veliaj deri në 22 Prill 122 mijë pemë të mbjella në Tiranë

Share This
Tags

Vijon mbjellja e pemëve në kryeqytet duke rritur në këtë mënyrë sipërfaqet e gjelbra.

Kreu i bashkisë Erjon Veliaj gjatë mbjelljes së pemëve në parkun e Farkës u shpreh se pjesëmarrja e qytetarëve ka qenë shumë e madhe, e po aq i madh edhe numri i donatorëve që kanë kontribuar.
Veliaj tha se deri në ditën e tokës do të arrihet objektivi për mbjelljen e 122 mijë pemëve.
Në aksionin e mbjelljes së pemëve në Farkë morën pjesë edhe punonjës të Agjencisë së Zhvillimit Rural dhe anëtari i Këshillit Bashkiak të Tiranës, Agim Kraja të cilët dhanë kontributin e tyre.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>