Urat me arkitekturën më të famshme në botë

87

Këto janë disa nga nga urat, me arikitekturën më të famshe në botë. Ura që janë ndërtuar vitet e fundit si dhe ura, që janë deri 2000 vjet të vjetra./stumbleupon/

Isfahan-Iran/foto: Jeff McNeill/
Isfahan-Iran

 

Gjermani
Gjermani

 

Koreja e Jugut
Koreja e Jugut

 

Republika Ceke
Republika Ceke

 

Bruklin-SHBA
Bruklin-SHBA

 

Britani e Madhe
Britani e Madhe

 

Spanje
Spanje

 

Itali
Itali

 

Japoni
Japoni

 

Kine
Kine

 

Bosnje-Hercegovine
Bosnje-Hercegovine

 

Portugali
Portugali

 

Zvicer
Zvicer

 

France
France

 

Malajzi
Malajzi

 

Itali
Itali

 

Sidnei- Australi/ fotocoquetboy/
Sidnei- Australi

 

Britani e Madhe
Britani e Madhe

 

Spanje
Spanje

 

Japoni
Japoni

 

Holande
Holande

 

Holande
Holande

 

Greqi
Greqi

 

Singapor
Singapor